Danmarks automaten ligger inde med en lang række favorable bonusordninger, der tilgodeser de fleste spillere, hvad enten man er helt ny eller fast tilhænger af danmark automaten.

Danmarksautomaten bonus

Danmarksautomaten Bonus

Alle nye spillere, der opretter en konto hos Danmarksautomaten, modtager en 50 % Velkomstbonus. Dette betyder, at hvis man sætter 40 € ind på kontoen, får man20 € i bonus og har dermed 60 € at bruge på de mange fantastiske spil.

Men det er ikke kun de nye spillere, der får lidt ekstra penge på kontoen! Danmarksautomaten tager sig godt af sine eksisterende medlemmer, og Månedsbonussen og Loyalitetsbonussen sørger for, at loyalitet og vedholdenhed belønnes. En månedsbonus giver 30 % på ens første indskud op til 100 € i hver måned. Det samme gør sig gældende for loyalitetsbonussen, der dog giver 30 % på månedens første indskud op til 200 € . For at være berettiget til en loyalitetsbonus kræver det, at man har været kunde hos Danmarksautomaten dk i mere end to måneder, og at man i løbet af denne periode har indskudt mere end 5000 € . Derudover kan man blive VIP spiller på danmarks automaten, hvilket giver dig adgang til en masse specialbonusser og kampagnepræmier.

Udover de mange underholdende og interessante spil siden tilbyder, så fokuserer Danmarksautomaten på service og troværdighed, og derfor er deres bonus regler, forbehold mv. også lettilgængelige. Selvom danmarksautomaten er meget reel omkring sine bonusordninger, så kan det stadig være en rigtig god idé at orientere sig på sitet.

For alle indskudsbonusser gælder det, at de bliver sat direkte ind på ens konto når man er kvalificeret til at modtage dem. På den måde er man sikker på, at man ikke går glip at lidt ekstra penge at spille for. Med en danmarks automaten bonus i lommen er der med andre ord ingen grund til at holde sig tilbage – God underholdning og flere fantastiske bonusser venter!

Vi anbefaler at spille på den internationale udgave af Danmarksautomaten, Casino Euro.

Spil nu!

Danmarksautomaten

Danmarksautomaten com
Danmarksautomaten com roulette