Velkommen til Danmarks-automaten

Mega Fortune

Mega Fortune Logo Slot maskiner tiltrækker en lang række forskellige spillere, og alle har deres personlige favorit - en spillemaskine hvor temaet tiltaler dem, og hvor de oplever hyppige gevinster . At spille på slot maskiner er både spændende og underholdende, fordi spilfrekvensen er høj, og man ofte vinder flere gange. En af de spillemaskiner, der har mange tilhængere er Mega Fortune. Men sine mange interessant features og spilmuligheder bliver Mega Fortune slot aldrig kedeligt!

Spil nu!

Mega fortune – spillet

I al sin enkelthed er MegaFortune slot en videoslot med 5 hjul, 3 rækker og 25 satslinjer og scatter! Derudover kan man opnå free spins, wild og tredobbelt jackpot-bonusspil. Det er muligt at spille 1 – 25 rækker ved 1-4 niveauer, og det er nemt at justere både satslinjer og indsats, så de hele tiden passer til ens behov og ønsker.

For de rigtige slot maskine high rollers, så er der mulighed for at spille Max.Sats. Hvis man vælger at benytte MAX.SATS knappen, så spiller man automatisk på det maksimale antal satslinjer, det højeste satsniveau og med en forvalgt møntværdi. Når man spiller Mega Fortune kan man være heldig at ramme Wild symbolet. Dette symbol kan erstatte hvilket som helst af de andre symboler, og kan derfor forbedre ens vinderchancer betydeligt.

Mega Fortune Slot DanmarksAutomaten er et af de steder, hvor man har mulighed for at prøve kræfter med Mega Fortune. Hos Danmarksautomaten kan man både spille for sjov og satse for alvor, hvilket altid er en enestående måde at se spillet lidt an og vurdere, hvilken strategi der passer bedst til ens temperament. Man skal dog være opmærksom på, at det måske ikke er alle funktionerne, der er aktive, når man spiller for sjpv.

Nedenfor kan du også stifte bekendtskab med Mega Fortune, men hvis du vil prøve flere spil for sjov eller satse rigtige penge, så anbefaler vi, at du lægger vejen forbi Danmarks Automaten.

Spil nu!

Danmarksautomaten

Danmarksautomaten com
Danmarksautomaten com roulette